lørdag 11. september 2010

Lenelenes pastasalat med kylling og karri





Å lage pastasalat er ingen kunst, jeg tørr påstå at alle kan få dette til.
Så lenge du kan koke pasta så kan du også lage pastasalat.
Det kan gjøres så enkelt som det enkleste mulige, eller du kan briljere å lage den litt mer avansert.
Det er ikke vanskelig å imponere gjester hvis du kan lage en veldig enkel, men samtidig veldig god pastasalt.

Retten pastasalt er en sekk.
Den dekker så mye.
Du kan ha pastaskruer sammen med grønn salat, det er en pastasalat.
Eller kald macaroni med raspet ost, fersk chilli, salt og pepper, marinert kylling, rørt sammen med en boks rømme..Sååå har du en god pastasalat.
Jeg kunne ramset opp mange, og alle er fra eget hode, men jeg vil dele denne spesielt gode pastasalaten.
Pastasalat med kylling, bacon, eple og karri, den er snaddersnuske god!
-----------------------------------------------------------------------
- 2kyllingfilleter
- 1 pakke bacon
- 1 purre
- 1 grønt eple
- en pakke cherrytomater
- 1/2 finhakket agurk
- 1 liten boks mais
- sukkererter
- 250g sommerfuglpasta (eller det du vil)
- 2-3 fedd hvitløk
-1 boks lettrømme
- karri
-chillipulver (eller fersk, finhakket chilli om du vil)

Det som er her, er at dette bare er forslag til hva du kan bruke. Du kan feks ha oppi paprika, mange liker godt det, jeg gjør ikke..Men nå har jeg en sært hat mot paprika.
Annanas er også greit..
Du kan legge til eller fjerne hva du vil, det er som sagt bare te forslag, men det er et veldig godt forslag :)
Det eneste jeg ville beholdt uansett er kylling, bacon, purre, pasta og rømme.

Det du gjør, du koker pasta.
Skjær kylling og bacon i små biter og steik, du trenger ikke kryddre.
Avskjøl litt.
Pastaen kan du skylle i kaldt vann.
Finhakk alle de øvrige ingrediensene, utennom eple, skrell dette og grov rasp det oppi med det andre.
Bland alt dette oppi en bolle og tilsett rømme, salt, pepper og presset hvitløk.
Smak til med karri, jo mer jo bedre (nesten). Chilli har du også oppi.
Ha oppi kylling, bacon og pasta.
Smak en gang til før du serverer, det kan hende du må kryddre litt ekstra etter at du tilsatte det siste.
Ha gjerne en baguette til, det er veldig godt.

Lykke til, og kos deg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.