torsdag 30. september 2010

Herlige, myke vårruller

VIKTIG!!! For å sette pris på disse herlige, myke vårrullene MÅ du like reker, koriander og mynte.

Du trenger;
1 koriander urt
1 mynteurt
risnudler (tynne)
rispapir (runde eller firkantete)
reker
kinakål

Både rispapir og risnudler får du kjøpt i en invandrerbutikk, billig er det også.

Du gjør;
Kok risnudler etter anvisningen, jeg tror ikke det er snakk om lenge.
La de avkjøle før du hakker den i biter (1-3cm)
Hakk koriander, mynte, ridnudlene, kinakål og reker i små biter.
Legg hver for seg.
Bløt et og et risflak i varmt vann 10-20 sekund (noen typer trenger lengre tid)
ikke bløt flere sammen, for de vil klistre seg sammen.

Legg litt av hver ingrediens oppi rispapiret, det trengs ikke mye, heller for lite enn for mye.
Rull sammen (som vist nedfor), de rulles sammen som vanlige vårruller, for de som kan det.
Et lite tips er å legge rekene underst, siden rispapiret er gjennomsiktig så ser det finest ut... Men det er bare hva jeg liker.

La de hvile litt, så spis.
Du trenger ikke noe saus eller noe.
Er fint som en tapasrett, eller forrett.





Siden dette var mine første myke, vårruller så ble de ikke kjempe fine, men jeg fikk taket på det etterhvert, og det var veldig kjekt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.