tirsdag 21. september 2010

Beautiful blogger award

Nå har jeg vært så heldig å få min andre blogg award.
Det syns jeg er så utrolig kjekt, det gir et lite puff videre, det er fint å få tilbakemeldinger, spesielt når de er så positive som dette.

Awarden fikk jeg av Marianne som har en fantastiske herlige matblogg.
Tusen takk :)

Nå skal jeg gi denne awarden videre til 7 bloggere, eller BLOGGER som fortjener det.
Noe som ikke er lett for det er så mange flotte blogger...
Men først skal jeg skrive 7 ting om meg du gjerne ikke visste... Det kan jo bli spennende :P

-------------------------------------------------------------------

7 ting om meg:

1. Mitt favorittdyr er slange. Uten at jeg skal utbrodere det.
2. Jeg har problemer med å knytte meg til mennesker, jeg snakker om de dype, dype relasjonene.. Forhold spesielt.
3. Jeg ELSKER tegnefilm!!! Disney er bra, men det er så mye mer enn bare Disney.
4. Jeg har en godt utviklet vannskrekk, er livredd alt som rører seg i vann... Om det er hai eler en liten mikroskopisk reke...
5. Jeg har alltid vært sinnsykt fasinert av vampyrer og alver, alltid er relativt, men ihvertfall så lenge jeg kan huske.
6. Jeg HAAATER Rihana, Katy Perry og Ldy Gaga ( Det var egentlig 3 ting, men de teller som et..Og om jeg har skrevet noens navn feil, så er det meg likegyldig).
7. Jeg har et hørselproblem... Jeg hører for godt, skulle ihvertfall tro det til tider, jeg er sikker på at jeg får meg alt, spseilt de irriterendes lydene. Dette gjør at jeg ofte har problemer med å konsentrere meg.

..................................................................................................................................

7 blogger jeg vil gi prisen videre til:

1. http://eliseharila.blogspot.com/
Dette er en blogg jeg ikke har følgt så lenge, men det er definitivt en av de bedre ungjentebloggene jeg har vært borti. Elise skriver friskt og ærlig om hverdag og følelser.
Bloggen har en fin dybde som viser at bloggeren selv liker å blogge, og det at hun blogger for sin egen del og ikke higer etter toppen syns jeg er herlig.

2.http://theshrinkingline.com/
Dette er en veldig fin blogg fra en blogger som er over 30 år. Det er ikke et flertall av dem, dessverre. Line skriver om hverdag og sin kamp mot kiloen. Hun er en insprasjon, og virker som et utrolig kjekk jente.

3.http://crowli.blogg.no/
Denne bloggen kom jeg over en dag jeg googlet noe, jeg husker ikke hva, men det er uvesentlig. Jeg falt for denne bloggen.
Bloggeren virker som en skikkelig interressant dame, som for øyeblikket er i ammetåka, noe hun blogger om. Hun blogger også om hverdag og interresser. Mye fin lesing. Hun deler mye av sin personlighet i bloggen, det føler ihvertfall jeg, uten at jeg kjenner henne.

4.http://hvitstil.blogspot.com/
Dette er en av få interiørblogger jeg følger. Ikke fordi jeg ikke liker interiør, for det gjør jeg, men det holder å følge noen, ikke alle. Bloggeren her har en nydelig stil, osm jeg bare elsker. Hun blogger om hverdag og interiør og om sine interresser.

5. http://trineblogg.blogspot.com/
Dette er en fantastisk matblogg! Man finner jo ALT der inne. Mange gode tips og flotte ukesmenyer. Absloutt en matblogg det er verdt å følge med på. Om du er glad i å lage mat eller ikke.

6.http://minuspluss.blogg.no/
Denne bloggen ga jeg award sist gang jeg fikk award, men jeg syns den er så fin, og det er vel den bloggen jeg er hyppigst inne på. Jeg liker godt bloggeren selv, selv om jeg ikke kjenner henne. Hun deler så mye av seg selv, på godt og vondt. Hun er ikke redd for å si det som det er, selv om livet går en helt imot noen ganger.
Dette er en blogg som ikke er som alle andre blogger, og det er bra.

7.http://charlett.blogg.no/
En blogg jeg nylig har kommet over, og den er utrolig spennende!
Bloggeren tar for seg alvorlige temaer og viktige spørsmål, og hun slriver på en fengende måte som gjør at du har lyst til å lese videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.