torsdag 28. oktober 2010

Lesere som kommer fra google
Når du har blogg, så kommer veldig mange av leserne gjennom fra diverse søkemotorer, de fleste kommer via google.
Så om du ønsker at lesere skal finne deg via en søkemotor, gjelder det å lage fengende overskrifter, men også skrive om noe som folk er interessert i og som de vil søke opp.

Jeg leste et sted at så mye som 50% av alle lesre kommer via en søkemotor, og for alt jeg vet så kan det godt stemme. Jeg vet ihvertfall at mange har funnet mine innlegg på den måten.
Det er veldig interessant å se hva slags innlegg som blir søkt opp.
Hos meg er det en del innlegg som går igjen, jeg skal legge de ut så dere kan se.

Bacondadler- Det er tydeligvis ikke bare jeg som liker bacondadler.. Bacondadler er jo så ufattelig enkelt å lage, og omtrent det beste jeg vet. NAAAM..Vann i munnen, lyst på NÅ!

Nordicmule- Etter at jeg skrev et innlegg om barnepornografi hvor jeg nevnte det norskutviklede Nordicmule, så datt det inn flere lesere som søkte nettopp dette ordet. Det er dette ordet som har gitt meg flest lesere fra google.

Skrift til veggen- Det er veldig mange som er interessert i å få seg noe skrift på veggen. Jeg er veldig glad i det selv, jeg liker best den typen som du bare limer på. Den kan tas enkelt av igjen om du blir lei. Bruker du stensiler og maler skriften på, så er det et helt prosjekt å male over det igjen..Om du skulle gå lei
Jeg har laget et enkelt step-by-step innlegg om hvordan å finne slik skrift på ebay.
Jeg vet at mange har hatt god nytte av dette innlegget.

Selvskading- Et veldig viktig innlegg, jeg er veldig stolt av dette innlegget. Det var ganske tøft å skrive det, men det gjorde godt etterpå. Jeg har fått gode tilbakemeldinger av både lesere og venner om at de har fått et annet syn på selvskading. En dypere forståelse. Det er så lett å fordømme det en ikke forstår, eller det en ikke vet nok om.

Pastasalat med kylling- Pastasalat er det mange som søker på. Matoppskrifter generelt. Jeg er veldig nøye med å bare legge ut de alle beste oppskriftene jeg har så alle kan bli fornøyde..Om noen gidder å følge oppskriftene mine så klart.

Hvordan lage header- Det er alltid mange som sitter å lurer på hvordan de kan lage en brukbar header. For dere som ikke vet hva en header er så er det det øverste bildet på bloggen. Eller kanskje du lurer på hvordan du kan lage et biolde med tekst? Da er dette et greit innlegg å sjekke ut.

Klesinnsamling- En del søker på dette. UFF eller frelsesarmeen? Dette var et innlegg jeg laget da jeg ryddet i skapet mitt og faktisk lurte på hvem jeg skulle gi til, så jeg drev litt bakgrunnssjekk... Og det delte jeg med alle og enhver, på bloggen.

Krystallglass fra ICA- mange har søkt på dette også, eller bare krystallglass.. Og da kommer de altså til dette innlegget. Om det er så himla nyttig vet jeg ikke, men det er ihvertfall mange som har lest det.

Det er mange andre innlegg som har blitt søkt opp via google, blandt annet min egen blogg, lenelenes tankekjør, eller bare lenelene og diverse andre former der. Men dette var de est søkte innleggene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.