fredag 30. juli 2010

I Roma svetter!

Jeppjeppjepp, da er eldste sønnen min og jeg i Roma.
Så beklager at heg ikke har de norskbokstavene.
Tok med meg laptoppen, men av en eller annen grunn så ville ikke den koble til internett på hotellet, rev meg i håret og nesten grein, før jeg aksepterte at jeg tross alt er på ferie ;)

Jeg tar feire, rett og slett.
Men naar jeg kommer hjem paa tirsdag blir det mye mer intressant her inne.
Naa blir det vel mer ferieberetninger.
Men ikke saa mye, for det var ikke det jeg ville bruke bloggen til.

Min sonn blir 13 år i morgen, det er derfor vi er her nede, det var han som valgte Roma, han er like kunst og kulturbevisst som moren, og det har vi nytt godt av de 3 dagene vi har vært her.
Vi har besokt Vatikanet, gaat aa glodd i taket paa maleriet til nesten hodet skulle falle av skudrene, vi har forbannet turister som ikke kan overholde regler om ikke aa fotografere i enkelte mòrklagte rom, pga kunsetn er saa saarbar for lys, vi har i hemlighet lusket oss foran dem naar de har tatt bilde og geipet..Jada velid barnslg, men saane er det fatt med oss. Vi har Vaert paa Hard Rock cafè og vi har snublet rundt Coloseum (et imponerendes ù, men tragisk bygg, historisk sett) vi har gaat og gaat, letet etter noe sjùhopping omraadet, men her var det bare dyre butikker, merkeklaer, eller billige turistsjapper... Saa mye shopping har det ikke blitt. Gjerne like greit.

Mor og sonn paa tur, vi koser oss, vi trengte det. Bare han og meg. I morgen skal vi feire dagen hans, jeg har ikke planlagt noe, det faar vaere litt opp til ham.
Kommer nok til aa legge inn flere innlegg, naar jeg bare finner en internettcafè..Eller jeg faar orden paa laptoppen min, noe som jeg ikke har saerlig tro paa....t

1 kommentar:

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.