fredag 12. november 2010

Er de fortsatt venner tro?

Å hele plumbo i noens truse er ikke det smarteste en kan gjøre.
Han som gjorde dette må ha visst at stoffet ga en eller form for reaksjon, hvorfor skulle hanj ellers helle plumbo i trusa på kompisen når han sov?
Jeg bare lurer hva som har sust inn i hodet hans siden han fikk seg til å gjøre noe sånn.
Han hevdet selv at han ikke visste hvor etsende det var, kanskje han ikke gjorde det, men det må da være en grunn for at han valgte plumbo.. Og ikke vann gjerne?
Han må jo ha ventet en reaksjon.

Han har nå fått en dom på 6 måneders fengsel, og det er like greit.
Han har forvoldt "kompisen" store skader, fysisk og psykisk.

Hvor gode kompiser var de egentlig, og er de kompiser enda?
Jeg er jammen meg usikker på o jeg fortsatt hadde vært venn med en som hadde gjort noe slikt, men når jeg tenker kraftig over det så tror jeg ikke det.

Artikkeln som omhandler dette på VG

25 kommentarer:

 1. Slike "venner" kan du ha for meg. Som du sier, hva foregår i hodet på slike folk? Man må være på 3 års stadiet mentalt for å ikke forstå at Plumbo er svært skadelig. Håper de ikke er venner for slike venner er ikke verd å ha. Til offeret, håper du har gode venner nå.

  SvarSlett
 2. Jeg hadde hevnet meg på samme måte tilbake.....

  SvarSlett
 3. Eh... dere høres ut som veslevoksne jenter som enda ikke har fått med dere uttrykket "Boys will be boys." Det er sånne ting menn i den alderen gjør, selv om han kanskje valgte feil middel.

  Det er forresten ikke allment kjent at Plumbo er svært etsende, selv om dette er grunnleggende kunnskap for alle som sitter og søker på "Plumbo" i tre timer før de tør dele sine meninger fordi de er redde for å ta feil.

  Nei, dette var en altfor streng straff for en guttestrek, og hvis ikke "kompisen" hans hadde vært så pysete, ville dette enkelt kunne bli oppklart mellom de to partene.

  SvarSlett
 4. Seriøst anonym over?
  Alle blir lært opp til at de ikke skal røre kjemikalier som vaksemidler ol, som barn.
  Dette bør jo sitte som "vosken" også mener jeg?

  Det kan godt være at det ikke er alment kjent at plumbo er svært etsende, men de fleste brude vite at et middel med barnesikring på har det av en grunn.
  Og barnesikringen på plumboen kan være virkelig stri å få opp, det bøøør ringe en bjella da.

  SvarSlett
 5. Om man kan forsvare dette med guttestreker og som en normal ting mellom kamerater, mangler man vesentlig ting mellom ørene. 10:12 sine kommentarer er i beste fall motbydelige og jeg tipper at alle normale mennesker er enig i det.

  SvarSlett
 6. Hadde dette hendt meg ville jeg tatt en grusom hevn og selvfølgelig kuttet all kontakt med en slik person. Det er typisk å skylde på fylla, ja veldig greit å ha noe å skylde på. Når du er full blir du ikke automatisk nedsatt til kunnskapsnivå ala en 5-åring. Hadde jeg fått varige skader av dette, du kan love deg at denne personen måtte ha levd i frykt en stund ja... Hvilken idiot "leter" etter en plumboflaske? Ment som spøk jaja.. *skyte en person i skulderen, vare bare ment som spøk, skulle treffe veggen bak* herregud!!!

  SvarSlett
 7. ja 11:23, det verste er at disse folka ikke tar et "hint", men forsvarer handlingen. Så.. spot on!

  SvarSlett
 8. Jeg visste ikke hva det var før jeg gjorde et søk nå. Har faktisk aldri hørt om det gjennom mitt 25 år lange liv - vel, som jeg husker. Har sikkert hørt det flere ganger, uten at jeg husker det.

  Jeg har ikke levd under en stein nei. Har nok bare hatt velfungerende rør, etc.

  SvarSlett
 9. Til 10:12... Man trenger ikke søke i 3 timer for å finne ut at Plumbo er sterkt etsende. Det står på flaska.

  "Det er sånne ting man gjør i den alderen?" Gjør man virkelig slik i en alder av 23+? Har ikke hørt om noen som har gjort det i en alder av 13år engang.

  Jeg har en utfordring til deg: Hell Plumbo i trusa og kom tilbake hit og fortell oss hvor deilig det var.

  Jævla pyse.

  SvarSlett
 10. Dette er to venner av meg faktisk, og de er venner fortsatt :) ikke like gode kanskje, men det sier seg jo selv. Dette ble gjort på nach, og han som gjorde det var nok altfor full. Han kunne aldri ha gjort noe sånn edru!

  SvarSlett
 11. Så de er venner enda altså, snodig verden vi lever i, men tilgivelse er undervurdert.
  Jeg kan ikke tenke meg at de er ike gode venner som før, det tar nok tid å bygge opp etter slike påkjenninger.

  Men nå er det slik i Norge, at vi ikke får mildere straff pga alkohol (det ble faktisk gjort før, men til syvende og sist er du selv ansvarlig for å inta den alkoholen, og du er selv ansvarlig for det du gjør om du blir for beruset.
  Man burde ikke bli overstadig beruset, det kommer INGENTING godt ut av det.
  Dessverre er det mange som må gå den hade veien for å lære det.

  SvarSlett
 12. Det kan hende det var noe alkohol inne i bildet? Uansett har jeg hørt at de fortsatt er venner ;)

  SvarSlett
 13. Anonym et stykke opp her: Eh, han har fått varige skader i det "nedre" partiet. Det er ikke noe du bare sier "sorry" bare kødda assa! Forresten er det GANSKE kjent at plumbo ikke er noe du heller i buksa på kompisen din vet du!

  SvarSlett
 14. Jaja, han som tømte plumbo nedi buksa til kameraten er jo ikke riktig nagla da. Han brøt jo seg inn i en privatbolig i Vestre Toten en stund senere og angrep en mann på rundt 60 år med hammer da...

  Så ja, han kjører ikke på alle plugger.

  SvarSlett
 15. En av grunnene til at denne klovnen helte plumbo i trusa til kameraten var vel for å være "morsom".. han tenkte nok at dette kanskje kom til å gi en liten reaksjon som ville skape kløe, som liksom da var ment som en spøk. Det at han er så forbanna dum at han ikke forstår hva plumbo er og gjør, skjønner vi jo fort.

  Hadde aldri tilgitt en en "kamerat" som gjorde dette. Helt sinnsykt.

  SvarSlett
 16. De er "venner" enda haha.
  Jo lengre fornærmede må gå med skadene jo større vil hatet mot den som forårsaket skaden bli, dette er uunngåelig, uansett hvor mye mye lei seg idioten er for hva han gjorde forandrer ikke det det faktum at HANS idioti, ødela deg. Hevn vil komme, kanskje det tar 30 år, men hevnen vil komme. Jeg hadde svimeslått han og helt plumbo i trusa hans. Det er bare folk som aldri har opplevd grove overgrep som tror på tilgivelse.

  SvarSlett
 17. Anonym 12. november 2010 10:12 :

  Herregud! Jo, det er allment kjent. Om du ikke visste dette på forhånd så er du, hør godt etter nå: Dum og kunnskapsløs. Kunnskapløs fordi de aller fleste vet at det er etsende, dum fordi du ikke legger sammen to og to og ressonnerer deg fram til at det er etsende.

  Du er dum. Du tilhører den gruppen som er evneveik, de som ofte ikke klarer å følge med når andre folk snakker. Du får henge med de dumme. Dere kan snakke om ....tja jeg vet da f.. hva de snakker om? Hvor digg Steven Seagal-filmer er? Nå har digresjonen min gått litt langt. God natt!

  SvarSlett
 18. At et voksent mannfolk kan være så inn i hampen idiotisk? Finnes det ikke noe voksenopplæringstilbud som kan bringe et minimum av vett inn i en fåreskalle som dette?

  SvarSlett
 19. Da jeg var ung,det var tider:)
  Ca 17 år siden ble det kastet plumbo i skolegården.Man helte litt lunkent vann i flasken,så må man riste,men bare litt.
  Så hiver man den mot noen(flere/flokk) før den sprenger mens man roper plumbo.
  Husker det var en lærer som fikk alvorlige øyeskader av det der.
  (Jeg kastet ikke plumbo)
  På fest var det tannkrem som var tingen,smørte under øye med det da de sov.Det er nesten garantert at de snudde på seg,gnei det ut i øyne.
  Så da de var vaakene,ja det hørte man..
  Ikke spesielt snilt det heller,men ikke så på trynet som plumbo.
  I gamledager brukte de tørket brennmanet,den man fant i fjæra som var ganske tørr.
  Den knuste man,vips så kunne de kløpulverterrorisere alle....
  Men hva er det man vil?Ikke blir man poppis,eller godt likt.....

  SvarSlett
 20. Denne klovnen,Kim Andre Sveum skal snart for retten igjen,og der håper jeg dommen blir MYE strengere enn denne milde dommen.Skjønner faen ikke hva påtalemyndighetene tenker på når påstanden bare var 10 mnd.
  Han og 2-3 "kompiser" ranet en mann i 60 årene i hans eget hjem,og Sveum slo ham halvt ihjel med en hammer.Var bare flaks som gjorde at mannen overlevde.
  Håper det blir 3-4 år på klovnen.

  SvarSlett
 21. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=577202

  SvarSlett
 22. Du får høre med han på facebook :)
  Når man leser veggen hans sjkønner man jo også hva slags idioter som holder på med sånt.

  SvarSlett
 23. De er fremdeles venner ja, han har tilgitt kim andre :) Kjenner begge to, og jeg tenker nok det var store mengde alkohol inne i bildet, men han fortjener selvfølgelig dommen sin.

  SvarSlett
 24. http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=577202

  Han som gjorde det MÅ ha visst noe om plumbo.
  Han helte først på plumbo pulver, DERETTER helte han på vann!
  Da mener jeg at du har tenkte litt på hav du gjør...
  Det at han valgte å helle på vann etterpå viser jo at han visste at det kom en reaksjon ut av det.

  SvarSlett
 25. Beklager for innlegget mitt 12.11, da dette bare var ett lite sosialt eksperiment, med røtter i min kuriositet for menneskers evne til å debattere uten å angripe meg som person, selv om jeg har andre meninger enn dere.

  Resultatet ble at dere klarte dere bra til å være uskolerte i debatt, selv om jeg merket noen små overtredelser mot min person. Videre viser dette at erfaring er substansielt for å klare seg i en debatt. Takk til alle for å uvisst ha vært mine testkaniner i dette eksperimentet.

  SvarSlett

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.