tirsdag 4. juni 2013

Oppdatering om barnehagesituasjonen...


Dette er vel ikke det mest spennende innlegget her inne, men jeg syns jeg bør oppdatere hva som skjer med tanke på den hyggelige barnehagesitusjonen som jeg har fortalt om tidligere ( kan leses HER).

Jeg har vært så sliten av hele situasjonen, at da minsten kom inn i barnehage på motsatt side av byen av det broren har, så bare brast det.

Det har vel litt med å gjøre at jeg føler jeg er på en måte igjen blitt presset på en situasjon jeg helst ser jeg aldri kommer opp , i denne saken, på den måten at jeg ikke KAN velge å bruke søskenprioriteringen i den barnehagen vi allerede forholder oss til, siden jeg da må forholde meg til nevnte person i ytterligere 4-5 år.
Men situasjonen har gjort meg så sliten i flere år nå, at jeg rett og slett ble helt utmattet med tanken på å forholde meg til en ny barnehage, i motsatt retning.

Det er vel umulig å forstå noe av dette jeg dette her uten å ha noe forkunnskap om historien, jeg må jo bare virke veldig rar :)

Vel, uansett så var jeg hos psykiateren min for et par uker siden, og der fortalte jeg om situasjonen. Hun var helt forskrekket at jeg/vi på en måte ikke har fått gutten ut av barnehagen og inn i en ny, etter at jeg hadde fortalt dem om situasjonen. Men det er ikke slik det fungerer, prioriteringene.
Man må ha papirer på det, skrevet av profesjonelle, stemplet på riktig måte og levert til rett tid.
Så hun satte seg ned og skrev...

Og jeg må si hun traff spikeren MIDT på hode med det hun skrev.
Så var hun litt morsom når hun sa at hun fikk skrive på alle titlene sine når hun signerte, slik at de kunne se at dette ihvertfall ikke var tull, og for å si det mildt, den dama har flere titler enn jeg har truser.
Ikke at noe av det har med saken å gjøre.

Så sendte jeg det inn samme dag, samtidig som jeg skrev en klage på at minstegutten ikke hadde kommet inn på 1 eller 2 søkte plass ( klagefrist og alt det der).
For som hun skrev i skrivet, så er jeg psykisk sliten, og bør ha dem i samme barnehage, og helst i nærheten.
Og dette er faktisk ikke tull, jeg er sliten, jeg har vært det så lenge nå, og prøver nå å lette på trykket der det lar seg gjøre.

Så jeg sendte det brevet da...
På fredagen.
På tirsdag ringte det fra kommunen.
Vi hadde fått en prioritering. Som vil si du rykker fram i køen.
De skulle gjøre det de kunne for å få begge ungene samlet i samme barnehage.
Men siden barnehageopptaket er over for i år, de fleste plasser delt ut osv, så er jo ikke dette så lett.
Men de gjør hva de kan, og det er jeg fornøyd med.


1 kommentar:

  1. Herlig at det blir en løsning på situasjonen. Glad på dine vegne og at du kan se frem til et nytt barnehageår med glede! :) God midtuke til deg og dine!

    SvarSlett

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.