mandag 3. juni 2013

11 Gode grunner til å få barn

 1. Når en er gravid, kan man unnskylde seg med at "jeg er ikke feit, jeg er bare gravid", og da føles altså mye bedre, for det skal jo av igjen. (dette kan også gjelde menn)
 2. Når en er gravid, kan en herse litt ekstra med gubben, "Jeg MÅ ha jordbær!", "jamen kjære... det er jo midt på natten?","Jeg MÅÅ ha jordbær NÅ!".
  Så klarer han jammen meg å oppdrive jordbær midt på natten, midt på vinteren. Pfff, hvem trenger vel jordbær midt på natten?
 3. ... Og ja, du får faktisk 9 hele måneder med lovlige humørsvingninger.... + de første månedene etter fødsel kan du sippe så MYE du vil, uten å oppgi noen som helst grunn for det. Men selvfølgelig er det alltid en grunn, men vi kan fint skylde på "ingenting", det er jo fullstendig akseptert.
 4. Når en føder kan en si hva en vil, og kalle gubben hva en vil...
  Og komme vekk med det...
 5. Når en har fått barn har du en super god unnskyldning til å ikke bli med ut, på NOE som helst, hvis du ikke vil.
 6. Du slipper å bære en eneste pose når du er ute å handler, dem slenger du bare i eller under vognene. Pass bare på at barnet får puste.
 7. Når du har baby, kan du sove på dagen, uten at noen som helst vil kalle deg lat eller doven, eller umoden.
 8. ...Noe som fører til at du faktisk kan late som du er en vampyr. Du sover ikke på natten, men på dagen og du blir skikkelig gusten i huden som en følge av de. Tenk, vampyr, hvor stilig er ikke det?
 9. En kan gå på cafe og drikke kaffe og spise cupcakes hele dagen, mens alle andre jobber, for det er jo det barseltiden skal brukes til.
 10. Du kan være så barnslig du vil, leke så mye du vil, uten at noen som helst vil heve et brun engang.
 11. Du vil fullstendig slutte å bry deg om hvordan du ser ut, noe som sparer mye tid når du ikke lenger føler du kan bruke unnskyldning nr 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.