onsdag 6. juni 2012

Nesten så jeg har syns litt synd på meg selv...


Jeg visste ikke hvor sliten jeg var, før streiken satte inn for fullt.
Gjennom hele svangerskapet har jeg presset meg mer enn jeg egentlig burde, og det vet jeg,men jeg ville jo så gjerne bare bli ferdig. Men jeg så fram til to ukers permisjon før termin.
Det ble ikke 3 uker med permisjon, siden jeg måtte bli ferdig i praksis.

Så kommer pinsehelgen med nydelig vær, og det er en frys å slappe av på terrassen med ungene.
Men så kommer andre pinsedag, med kulde igjen,en mandag og fri for ungene.Ikke like kjekt å sitte inne, for minsten holdt på å gå på veggene..Jaja  tenker jeg, han får få ut litt energi i barnehagen i morgen.
Men grunnet noe tull, så blir det en meget halv dag i barnehagen, og dagen blir bare stress. Så dagene etter det tenkte jeg at da skulle jeg ihvertall slappe av, for på det tidspunktet følte jeg at jeg seriøst begynte å nærme meg den berømte felgen..All luft var gått ut.
MEN da kom streiken for fult, for både barnehagen til minsten og ungdomsskolen ble tatt ut i streik.

Det gikk greit nok på onsdagen, men da torsdagen kom så klarte jeg nesten ikke stå opp. Og opp måtte jeg, for det var bachelorfremlegg på skolen... Jeg var ubeskrivelig sliten, og er du ubeskrivelig sliten er ihvertfall min lunte kort, og det passer ikke bra med å ha to energibomber hjemme hele dagen.
På fredagen var det avslutning for sykepleierne kull 2009, og det var kjempe kjekt, men det var en svært krevende dag for meg. Jeg var oppe kl0700 og var ikke hjemme før jeg anså meg som ferdig på avslutningsfesten på kvelden.

Det ble bare verre og verre. Så når streiken fortsatte på mandag og det ikke så ut til å bli noe løsning, ja da begynte jeg å bli ganske grinete.
Så for meg et senarioet fra forrige svangerskap, hvor jeg gikk 11 dager over termin, og ikke fikk sove de to siste ukene av ymse grunner..Jeg var så sliten at det ikke går an å beskrives.
Og man har gjerne lyst til å være noe uthvilt når noe så slitsomt som en fødsel endelig starter.

Streiken ble avblåst i dag,
Gratulerer alle vinnere av streiken :)  (Eller hva det heter)

Jeg har brukt dagen til å sove. Og nå føler jeg meg mer normalt.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.