søndag 3. april 2011

Om IKEA og etablering

TO glass knuste her i går, det vil si, det var egentlig bare det ene som virkelig knuste, men det andre var det tross alt et hakk i. Og det knuste uansett da jeg kastet det i søppelet.. Ihvertfall ETTER at jeg kastet det andre knuste glasset oppå...

Ikeaglass, det var bare Ikeaglass.

Ikeaglagg, Ikeagseng, Ikeasofa.. Ikea ikea ikea er i det hele tatt himmelen for den som skal etablere seg.
Hvem har vell ikke gått amok på Ikea når det gjelder handle inn ting som trengs til hjemmet?
Jeg har ihvertfall det.

For meg er ikke det du tyr til første gang du flytter. Det er jo billig på Ikea i forhold til andre steder. Det er genialt.
Men mann kjenner alltid igjen Ikeating, samme hva det er, om det er et glas, en seng eller et skap. Man kan alltid se at det er fra Ikea. Til og med plantene ser du at er fra Ikea, og det er ganske spesielt.

Jeg vil ikke ha Ikeapreg hos meg idag, det er lenge siden jeg sluttet å kjøpe alt på Ikea, kjøpe noe som helst på Ikea igrunn.
Men fortsatt har jeg Ikeating hjemme, som glass.
Jeg prøver desperat å bli kvitt dem, så det er jo en glede når et av dem knuser, eller to..
Hvorfor jeg ikke bare kaster dem?
Egentlig et godt spørsmål, kanskje fordi jeg har en liten gutt her hjemme som lett knuser glass, og da er det greit at han bruker Ikeaglass?
Kanskje fordi jeg faktisk vil vente til de blir ødelagte før jeg kaster dem, fordi jeg er vokst opp med at man ikke kaster noe som er fult brukbart?
Eller kanskje er det fordi jeg i all hemmelighet og dypt skult for meg selv ikke egentlig ønsker å komme ut av Ikeaperioden?

1 kommentar:

  1. hehe.. Vi skal jo på en måte etablere oss litt på nytt nå, siden vi skal pusse opp et helt hus, og dermed også må ha endel nye møbler, slik at det på en måte henger litt sammen. Sofa skal vi kjøpe på skeidar. har funnet en skikkelig lekker en som vi begge liker. Men hyller og sånt blir nok også denne gangen kjøpt på IKEA, vi elsker begge to IKEAting, så derfor blir det ikke så vanskelig å bestemme seg. Muligens kjøper vi også garderobeskap fra skeidar. men ellers så kommer nok det meste fra IKEA.

    SvarSlett

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.