onsdag 27. april 2011

Hva gjør en uten internett??

Ja hva gjør man uten internet? Hva gjør JEG uten internett??
Så i påsken da... Typisk, men det gikk greit, men jeg må faktisk vise i bilder hva jeg gjorde iløpet av en dag uten internett, det ble faktisk litt.

Jeg kjøpte blomster, et lass med blomster.... Uteblomster altså, våren er kommet, forhåpentligvis for å bli, kommer det frost nå blir jeg litt lei meg for blomstenekostet en god del, det var jo ganske mange jeg kjøpte.Grunner listene, som skulle vært gjort for lenge siden (ja usj, se på den gyselige fargen på rommet, er det rart jeg har mareritt om natten egentlig??).
Så maling, malekoster og diverse utstyr var jeg også å kjøpte, og begynte å male listene på rommet vårt og eldste gutten sitt.

Før jeg malte vasket jeg av listene med salmiakk, og jeg tok gele veggen i samme slengen, det ble så bra. Det var unektelig en del støv på veggen *kremt*
Listen rundt døren på sønnen min sitt rom. Døren er malt før, samme farge som gangen. Planen er at listen rundt døren skal bli litt mørkere enn veggen og døren, men jeg har ikke helt bestemt meg enda.Jeg var så godt i gang med maling at jeg likke godt fortsatte på blomsterpottene, og ja, jeg reiste ut å kjøpte flere potter.. Og flere blomster. Pottene er spraylakert i hvit.Denne potten er lakkert i hvit og deretter har jeg hatt på perlemorfarge, glitter og flotte steiner. Synd det ikke ble så flott på bildet.

Jeg kjøpte disse flotte veggpottene til 25 kr stykk, de var opprinnelig rosa og blå... De endte opp hvite.
Yngste sønnen min har en steinsamler hobby, han kommer støtt hjem med en stor stein til na mor, som selvfølgelig må stå framme på bordet på terrassen. Jeg har funnet ut at jeg skal male dem å ha dem framme, dette var første steinen.

Her er tre av pottene (den med den gule blomsten var jammen ikke lett å se hvordan ble) Men den store potten var opprinnelig sort og klar for søppeldyngen.
Denne månen kom jeg over da jeg var å så etter blomster, den var terrakotta, leirefarget.. Etter min smak så var den ikkefin, så jeg malte den og.

Utemøblene ble oljet, og det ble sykt bra, Jeg fant endelig olje med pigmenter, for vanlige olje var ikke nok. De så dyngeklare ut, men nå ble de plutselig så gode som nye. Godt fornøyd!
Ja, så til min super koselig sære hobby, ja jeg jeg laget et lass med nøkkelringer. Ikke alle de, mange er gamle. Jeg tenkte jeg skulle lage en uro og to, om en stund. Ikke i dag.
Så var det noen stikklinger som endelig ble plantet, og det i ikeaglass, men det er bare midlerdtidig til de blir litt større, for da skal de bo i hver sin nymalte potte.
Sært..

Utennom det som er blitt vist så har jeg gjort andre ting også.
Alt dette ble gjort på dagtid mens minsten var hjemme fra barnehagen, så vi var ogsp ute på langtur i parken, og koste oss skikkelig.
Jeg vasket og hadde storrydding av kjøkkenet.
Til slutt var jeg på ikea og kjøpte oppbevaringsbokser til mye skrott, som ihvertfall ikke akn kastes.

SÅ det har jeg gjort nr jeg ikke har hatt internett :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.