onsdag 12. september 2012

2011

Siden jeg ryddet i gamle bilder, fant jeg ut at jeg skulle lage et slags overblikk over årene. Jeg har nylig lagt fra 2010, nå er det 2011.

2011 var et innholdsrikt år for min del, men ikke alt er like spennende og vits å skrive hjem om.
Noen av månedene jeg tar for meg har vært veldig spennende, andre har ikke inneholdt de ekstreme spenningsmomentene, men sikkert mye kos og andre kjekke ting. La oss ihvertfall kalle det kjekt.
Det som kommer fram her er ihvertfall udelt kjekke ting...
Soo..Enjoy :P

Januar:

Evy, Endre og jeg innleder året ved å spille kortskalle. Ganske festlig.
Ser vi vakre ut? Ikke spesielt syns ihvertfall jeg.

Februar:

Denne måneden malte jeg to bilder som jeg ga til en god venninne av meg Therese.
Hun var forresten min aller første kontaktsykepleier, hun sørget for at jeg ble lært opp riktig i sykepleierfaget ;) Bildene var en innflytningsgave da hun flyttet inn med kjæresten sin.

Mars:

Mars ja, et ord: Amsterdam! Need I say more?
4 jenter, 3 dager.Amsterdam har sikkert aldri vært så utrygt før..
Turen er nøye dokumentert HER

April:

Jeg begynte i min siste praksis for vårsemesteret, psykiatrisk praksis.
Samtidig som jeg var i praksis, forberedte jeg meg til tur til Portugal.
Ikke ferie, men et samarbeid mellom andre skoler i Europa. Det var en del oppgaver som måtte gjøres i forkant av dette. Helt ærlig, det var ganske stress å kombinere dette med praksis.

Mai:

Mai du skjønne milde.. I Portugal! Knallvær hver eneste dag.
Jobbing fra tidlig morgen til seine kvelden, vel ikke helt, men det var lange dager. Så var det festing til langt på natt, hver natt. Det var en fantastisk tur, som du kan lese mer om HER hvis du vil det

Bortsett fra turen vi var på,så var det praktisk-muntligprøve denne måneden. Det var knall hardt å omstille seg fra å jobbe så intenst med noe i Portugal, til å måtte konsentrere seg beinhardt om noe heelt annet.
Men det gikk, noe jeg faktisk også har skrevet om tidligere.

Juni:

Denne måneden var ganske hektisk, vi gjorde en god del. Bildene er fra kongeparken en strålene soldag, for i juni 2011 hadde vi sol.
Jeg måtte jo ta med bildene fra kongeparken bare for å vise den lykkelige gutten min som løper på det øverste bildet. Jeg lo godt av det, og jeg lo enda mer når jeg så Dagfinn på samme bilde stå peke på en bil?

Juli:

Første gang Julian var på Sabeltannshow, det var så stas! Var han ikke Sabeltannfan fra før, så var han en hardbarka fan nå, det har holdt helt til nå (nå er det batman som har overtatt, mer eller mindre).
Mamma Lene fikk også være sjørøver, stas.

August:

Ida og jeg regnet nesten VEKK i Amsterdam. Eneste plassen jeg har opplevd like mye regn, var i Bergen det herrens regnår 2005.
Seriøst, det var så mye vann over alt. Vi tpk toget inn til sentrum, og vannet var på vei inn på stasjonen, og utfor var det dammer med vann så langt øyet kunne se, og koffertene ble gjennomvåte.
Men vi fikk oss en ny bestevenn der nede, paraplyen.
Og iløpet av denne turen fikk vi virkelig vist at det er ikke alltid væravhengig om du skal ha det gøy. For vi hadde det knallfestlig. Jeg kan knapt huske å ha hatt en kjekkere kveld på byen. Dagen derpå var dessverre ikke fult så kjekk. Nederste bilde er fra en fantastisk juicebar...Jeg klarte såvidt se på juicen før jeg holdt på å kasteopp. Det var fantastisk kveld på byen for det om. Men så var det også min SISTE kveld på byen...

September:

.... På en god, lang stund. For september var den måneden jeg ble gravid.
Og det skal jeg love dere var nøye planlagt. Jeg begynte med eggløsningstester den måneden, og fant ut mye om syklusen min jeg ikke visste fra før... (første bildet er av en eggløsningstest, resten graviditetstester).
Men i mitt hode så var september kun en "prøve"måned. jeg tror at med det mener jeg at vi skulle prøve å prøve..Heh, eller jeg skulle prøve å finne ut hvordan syklusen min var.
..Men 11 Dager etter eggløsning så kryper det fram en svak strek på teststrimmelen.
Hva er det?? En skyggestrek? Er jeg gravid?? Er det sant?? Whaaaat!?!
Nei, dette må jeg teste igjen i kveld, og i morgen tidlig, er det sant?!?! Jøss..

Denne måneden begynte jeg også i min første praksis det alle siste studietåret mitt. Kirurgisk praksis, gynekologisk kreftavdeling. Det var en liten triller for meg, siden jeg var gravid, og på nettopp den avdelingen    jobber de med cytostatika, cellegift, noe du ikke kan være borti når du er gravid. Med tanke på forsterskader. Men jeg kom aldri borti det. SÅ jeg slapp å fortelle det til de jeg jobbet med, det var såpass tidlig at jeg ikke ønsket å si noe til noen.
Veldig få visste om det.
Jeg sa det til kontaktsykepleieren min siste dagen, det var en nattevakt, og jeg var kjempedårlig....

Ja, så solgte vi leiligheten og kjøpte hus. Alt dette på en uke...

Oktober:


"Happiness is not having what you want but wanting what you have", disse vise ordene klistret jeg opp på soveromsveggen.

Syns det var litt passende å ta med bildene av Julian når han fikk Sabeltannsengesett under det ordtaket. Selv om det ikke var helt det det stor for. Men tenk å være så liten å bli så glad av å få sengtøy! Det var egentlig ment til han skulle få det når vi flyttet inn i huset og han fikk egen seng, men det ble ikke helt etter planen. Akkurat som nesten alltid altså.

November:

Pakkemåneden. Vi pakket og pakket, vasket og styrte. 
Alle som har flyttet vet hvor mye styr det er. Nesten hele november stod leiligheten på hodet. 
Og jeg var dårlig, skikkelig kjempe dårlig.
Jeg var nå i min andre praksis denne høsten, hjemmesykepleien...Og jeg tror jeg kommer til å minnes hjemmesykepleien med å være dårlig, for jeg kastet opp så innmari mye, hele tiden, morgen, middag,kveld, men spesielt mye ved lunsjtider.

Og ja, jeg bestilte en test fra USA som skulle fortelle om babyen i magen var jente eller gutt.
89%riktig skulle den være, jaja, what ever, jeg skulle visst få jente.
Jepp, sånn var det :)
Eller...Ikke.

Desember:

1 desember er vi på ultralyd og får se en liten baby sprelle der inne, vi forteller det til guttene først, før vi slipper nyheten til resten av verden. 13 uker er gått siden siste mens. Du kan lese om nyheten om baby HER.

Vi flytter inn i huset 19 desember, veldig ukoselig, veldig lite julestemning, veldig kaldt. Alt blir bare midlertid. På denne tiden har jeg egentlig nok med siste innspurt av praksis og alle oppgaver som skal leveres med det, og så eksamenslesningen da... Men jeg er dårlig på den tiden  så himla dårlig.... 

Men vi avsluttet ihvertfall året i nytt hus og baby på vei og utsikter om å bli ferdig utdannet sykepleier til sommeren. 
God jul og godt nytt år :P


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.