tirsdag 8. mars 2011

Lenelenes avokado og rekesalat

Denne salaten er kjempe god!
Den er veldig fin som forrett, men ikke et must.
Jeg blir like overrasket hver gang jeg lager den, overasket over hvor god den faktisk er.
Et lite tips, ikke lag den veldig lenge i forveien, den blir så flytende da, og den egner seg ikke som restemat.

OPPSKRIFT:
2-3 avokado (MODNE)
1 beger rømme
lime
sitron
1 agurk
200-400 g reker
salt og pepper
persille eller dill om du ønsker, men ingen av de er nødvendige.

Ha rømmen i en bolle og rør inn salt og pepper, ha noen skvis lime og sitron oppi og rør sammen.
Hakk avokado i terninger, ha det oppi ettersom du hakker, slik at den ikke blir brun.
Hakk agurk og ha oppi, du trenger egentlig ikke hele agurken, men det kan du se ann.
SKal du ha persille eller dikk så finhakk dette og bland lett oppi.
VIKTIG! Smak til. Ha eventuelt mer lime og sitron i, eller salt og pepper.

Jeg pleier ha dette på ristet, avkjølt brød.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.