lørdag 8. oktober 2011

Noen nyttige lenker, nå når det nærmer seg jul


Det nærmer seg jul, det er faktisk bare 11 uker igjen til selve julaften i dag, det er ikke så lenge, hvis du tenker etter.
Jeg pleier alltid å væretidlig ute, i år er jeg litt seint ute, men jeg har kjøpt 4 gaver, så det er da noe.
Bare ca 10 igjen nå.
Jeg vet at det blir travelt mot jul, derfor prøver jeg å gjør unna mest mulig før desember måned er her. Men litt julegaveshopping i desember blir det alltid, det er jo litt kosen med jul.
Nå ville ikke jeg skrive et langt innlegg om jul, jeg ville bare dele noen nyttige lenker hvor det potensielt kan finnes en julegave eller to :D

Finerammer.no- Rammer er alltid en hit, ihvertfall hvis du kombinerer det med et flott bilde inni. Her finner du alle slags rammer, til en ikke altfor dyr peng, så slipper du tråle butikker rundt for å lete.

Coolstuff.no- Faktisk en ganske cool nettside. Her kan du velge kategori,hvem kjløpe til, prisklasse, alder.. Og som nettsiden sier, coolstuff.

Spreadshirt.no Her kan du få t-skjorter, gensrer, bodyer til babyer, capser, morgenkåper osv med det trykket du måtte ønske. Bilder og skrift velger du selv. De har et enormt utvalg av alt mulig. Verdt en kikk.

Levebrød.no gaver som gir mennesker et levebrød. Her kan du kjøpe en gave som hjelper andre mennesker. Gi bort en geit? En skolepult? Morsmålundervisning i eget hjemland? Og mye mer... Fra 50,- og oppover.

Reisegavekortet.no Hva med bidra til en ferie? Gavekortpå en ferietur er aldri feil :)

Sweetgifts.no Interiør. Ting til boligen, alt mulig i mer romantisk stil. Det er jo så inn for tiden. Alt fra skilt til å ha på veggen, tekst til vegg, dør knotter til større ting. Veldig fin side.

Bokkilden.no,skal du handle bøker, anbefaler jeg denne siden. De har et enormt utvalg!

cdon.com. For filmer og cder så er dette en super side, du finner mye her.

Superkul.no Her finner du det leter etter om det er drikkespill og moroting. Kostymer har de massevis av. En ganske bra side som er verdt et besøk.

Vistaprint.no Her kan du lage rimelige og bra kalendere og julekort og ganske mye mer. LIker godt denne siden.

Wishbox.no Her kan du skreddersy en gavepakke, en opplevelse. Det kan være så utrolige mye, det finnes foreløpig 3 kategorier,sportogspenning,skjønnhetogvelvære, kunstogkultur. Matogdrikke kommer snart. 3 forskjellige prisklasser. Spennende.

3 kommentarer:

 1. Takk for fine forslag, må definitivt begynne med julegaver! Er alltid sent ute, blir både dyrt og stressende.:)

  Hilsen Yasmin

  SvarSlett
 2. Tusen takk for supre tips.. Har også handla inn 4 julegaver, men skal ikke shoppe så mange i år. Også vet jeg hva de fleste skal få. Så slipper sånt styr som det vanligvis er. Blir vel å handle noe når jeg får penger igjen også. Kanskje jeg blir ferdig. Gavekalender til Ingrid også. Huff, penga flyr.

  SvarSlett
 3. Så morsomt blogg du har! *smil*

  SvarSlett

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.