lørdag 13. august 2011

Endelig ferdig å male..

ENDELIG!!!! Jeg har malt i et siden onsdag, og i dag er jeg endelig ferdig. Jeg sendte bort resten av leilighetens beboere slik at det faktisk var mulig å ta en intensiv maleøkt.

Dette er foresten det siste som skal gjøre i leiligheten, utennom å fiske fliser, benkeplate og vakse på kjøkkenet, men det trenger vi litt hjelp til uvisst når det blir gjort :/

Under er noen bilder av selve forløpet.
Første bildet; Slik så det ut FØR jeg begynte å male, herremin, det MÅ ha vært en singel gutt som har bodd her tidligere. Det var bare helt for**** farge, det var altfor mørkt og tett med en så intens blåfarge.
Trelistene er egentlig det som irritert meg aller mest, de bure virkelig ha vært malt.
Se her, her er jeg igang med grunningen av listene!
Listene ble grunnet ført, siden veggene skulle være hvite, så ble det lettest. I mitt hodet var det ganske logisk. Det viste seg at det sparte meg for en del arbeid når alt kom til alt.. SÅ fornøyd jeg.
Litt morsomt må man tross alt få ha det når man gjør noe så kjedelig som å male!
Thihi :)

Åjada, det var mye moro :D
Ops!!! Hm, det var en liten krisesituasjon da jeg klarte å søle maling over parketten. I dramaet ble jeg selv full av maling, maling over bhen og det hele, den måtte kastes. Ikke spørr...
Malingen rant mellom parketten, men det syns nesten ikke. Jeg fikk alt opp, utennom det som la seg mellom, men det går sååå fint.

Male/grisedroningen selv!Første lag med maling, det trengtes 3 lag. Skulle sett når jeg LÅ over skapene for å male.
Strengt tatt skulle jeg dratt dem fram for å male bak, men det var umulig. De 4 andre som hadde malt der tidligere hadde gjort akkurat det samme.
Jeg så nok fargene som var brukt, æsj, alle var så ufattelig stygge.
1- gusjen brunn
2- lys blå
3 mørk blå
4- Ja..fire, det blir hvit det... Men jeg er sikker på det var mer farge under alt :/
Jeg flyttet ut så mye ting jeg kunne fra rommet før jeg begynte, men noe måtte rett å slett bare flyttes på ettrsom jeg malte. Det gikk veldig bra.Så!!! Resutatet! Jeg selv syns det ble veldig fint. Veggen er hvit, listene er samme farge som resten av leiligheten, litt vanskelig å gi den et navn, beigekremmenikkealikevelllyyysbrun? Jaja, et eller annet heter den vel?
Jeg har ikke tatt av teipen enda, det må gjøres i morgen, Akkurat nå skal jeg avgårde på jobb :)

3 kommentarer:

  1. Så flink du er. Om du har litt malelyst til overs, så kan du godt sende litt til oss, for her går det dårlig med maleprosjektet.

    SvarSlett
  2. Haha Hild Frøya :D Jeg har en liten rest malelyst tilovers jeg ikke fikk brukt opp, den kan du få, den holder til en vegg tipper jeg :D

    SvarSlett
  3. så bra det blei!:) flinke du!

    SvarSlett

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.