søndag 29. januar 2012

Amsterdam..Igjen :)

Ja.. Som bloggtittelen sier, jeg skal til Amsterdam..Igjen.
Folk må jo begynne å lure om jeg reiser andre steder enn Amsterdam, jeg gjør det, men det er bare det at jeg elsker den byen, folkene, språket, trammen, kanalene, utelivet, gjestfrihesten, det er så mye å like med den byen.
Og det er virkelig min favorittby av alle byer jeg har vært i.

Vi reiste 4 jenter i mars i fjor, og vi bestemte oss for å reise tilbake mars dette året.
Men det ble ikke helt som planlagt.
Fire ble til to.
Evy og meg reiser 22-26 mars.
Lang historie kort, det var enten oss to eller ingen av oss.
Både Evy og jeg trenger å komme oss vekk.
Vi hadde egentlig lyst til å reise til Aberdeen rett før jul, men så fikk vi det ikke til, og det var vel egentlig, like greit.

Denne gangen var det faktisk ikke helt sikkert det ble Amsterdam, valget stod også mellom Aberdeen, men vi fant ut det var mye vanskeligere å bestille til Aberdeen, siden vi overhodet ikke kjenner byen.
Vi er jo så kjente i Amsterdam etterhvert at vi vet nøyaktig hvilke butikker som blir nabo til hotellet vårt. Men hotellet har vi aldri vært på før, det heter forøvrig Albus, koselig navn, tenker bare på Harry Potter jeg :)

Tror det skal bli herlig å reise i mars, midt i bachelorskrivingen, men nettopp DERFOR blir det nok et velkomment avbrekk.
Kanskje finne rjeg en fin "gravid"kjole til bryllupet til Therese, konfirmasjonen til sønnen min og selveste skoleavslutningen??
Maybemaybe...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.