Du blir faktisk mett av en slik porsjon, kanskje det er pga osten?
Hvis jeg skal sette noen vanskelighetsgrad på denne retten, blir det 1, eller hvis mulig 1/2. Det vanskeligste blir å skjære tomatene og osten, som ikke er vanskelig om du har en ok kniv.
Når du velger mozzarella ost har du en del å velge mellom, det viktige her er at du velger en fersk type som ligger i lake.
Du har i hovedtrekk 4 å velge mellom.
*Den mandarinstore laget av kumelk, mild og god i smaken.
*Den mandarin store laget av bøffelmelk og importert fra Italia, mild og syrlig i smake, men smaker litt mer og anderledes fra den laget av kumelk.
*Mozzarelline- Små kuler laget av som regel kumelk.
* Perlline- Enda mindre kuler laget som regl på kumelk.
*Mozzareall light- For de som vil ha en lettere variant.
(Alle disse er fersk type, de andre hardere variantene egner seg best som strø på pizza, eller i sauser.)
Min favoritt er den vanlige, store osten laget på kumelk.
OPPSKRIFT!
2-3 personer.
* 2 mozzarella
*4 tomater
* en potte frisk basilikum
* Balsamicoeddik
* salt og pepper, helst nykvernet
Del i skiver, legg annenhver, eller hvordan du ønsker å gjøre det.
Strø godt over med salt og pepper, hell litt balsamico over og pynt med en god kvast med fersk basilikum, eller riv av blader og ha over.
Det er ikke verre, og det er kjempe godt!!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.