tirsdag 11. februar 2014

Siste dag før duste dritteksamen

 Årh...Siste øvingsdag.
Nå har jeg sittet i 2 uker i strekk med statistikk, og jeg kunne sikker sittet det dobbelte for å få inn det jeg trenger.
Jeg har valgt å ta dette som en repeteringsdag, selvom jeg har et par ting (multippel regresjonsanalyse og logistisk regresjon) som jeg ikke helt klarer å skjønne helt til punkt og prikke enda, og det er ikke sånn at det går ann å pugge, det må forstås.
Så nå ha jeg lært myyye om statistikk, og litt om det jeg ikke helt forstår.
Jeg har lært meg formler og utregninger, og tolke tabbeler og jeg har lært alle disse flotte statistikkordene.

Nå håper jeg bare at det sitter til morgendagen, og at jeg klarer å forklare med de rette ordene på de rette plassene og at jeg bruker de rette formlene og at jeg fortsatt er venn med kalkulatoren når det gjelder.

Jeg tror det er første gang i historien at jeg overhode ikke føler meg klar til en eksamen. Og det er ingen god følelse, plutselig forstår jeg de som har skrekk for eksamen og ikke får sove natten før.
Ikke det at jeg tror jeg ikke får sove, for er det en dag jeg virkelig sover godt, så er det dagen før eksamen (og etter at jeg har jobbet nattevakt).

Bære eller briste, her kommer jeg!
Imorgen er dagen, la oss hpe jeg slipper å ta denne om igjen, det er vel en første gang for alt!
(jeg regner ikke med stryk i legemiddelregning, det var ingen eksamen egentlig, en prøve, en test..Vi fikk ingen karakter, bare stått, og ja, jeg har tydeligvis stått :P)

1 kommentar:

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.