mandag 24. mai 2010

En fantastisk fredagskveld, som endte litt trist :(

Selvfølgelig glemte jeg kamera!
Denne fantastiske kvelden av alle kvelder, det var lite dustete det..
Ja, så jeg tok noen bilder når jeg kom hjem, ikke av det beste slaget dessverre, men måtte jo dokumentere at jeg hadde vært ute, i det minste pyntet meg ;)

Kvelden begynte hos Therese, min kjære kontaktsykepleier for tiden, det er hun som lærer meg opp nå når jeg er i praksis, som det ikke er så lenge igjen av.
Jeg troppet opp med blender, vodka og jordbær...Ferske. Og noen kiwier, viktige de også.
Vi skulle ha Strawberry Dakiri, ja dakiri faktisk, det er ingen feil.
Selvfølgelig ble drinkene bedre og bedre, og vi ble mosommere og morsommere iløpet av kvelden, men hei, sånn er det bare :)
Som gammel frisør og makeupartist, srdnet jeg til Therese på hår og sminke, hun ble jo bare helskjønn, men det skal jo ikke mye til heller.
Vi hadde det mildt sagt supert, slike kvelder vokser ikke på trær, de er herlige.
Etterhvert vandret vi mot sentruym, selvfølgelig passet vi på å etterlate leiligheten som et bombet h***hus først. Men det er jo ingenting som å stå opp dagen derpå for å rydde, så det går så bra..
Vi fortsatte morroa ute på byen, vi eide dansegulvet, vi fikk kastet ut brysomme menn (ihvertfall en, men han var til gjenngjeld veldig plagsom også), og vi drakk litt videre.
Slik fortsatte det en god stund, bare kos!
Men så plutselig gikk Therese hjem, og der satt jeg..
Og hva skjer når jeg plutselig er helt alene på byen? Jo, jeg blir omgjordt til en magnet for ensomme menn. Noe jeg egentlig takler dårlig til vanlig. Det pleier ende med at jeg sniker meg ut bakveien, for jeg vil ikke såre noen, så jeg skal liksom bare på do.. Ja..
Uansett, dette var et dårlig tidspunkt, for jeg fant jo ut at noen hadde tatt mobieln min, tatt den rett ut av vesken min, det er så frekkt!!!
Så jeg var rimelig sur, frustrert og irritert osv. Dårlig tidspunkt å prøve å få kontakt med Lene på. Det hjalp heller ikka at mannen var over 60år og ikke viste noen form for forståelse for min fortvilelse over tapt mobil. Det endte med at han holdt meg fysisk fast, hvorpå jeg rett og slett skreik til ham at han måtte la meg være i fred! Så måtte jeg faktsik be vaktene om hjelp til å få ham vekk..SÅ jeg kunne lete etter mobilen.
Men den var og ble borte :'(
SÅ nå er jeg mobilløs på ubestemt tid........
Men alt ia lt en fin kveld, hvis vi visker ut slutten, så var det en 6'er ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er veldig kjekt med kommentarer, men legger du inn en melding som er virkelig stygg, så vil den bli slettet.