søndag 30. mai 2010

Fargelinser.


I dag har heg bestilt fargelinser. Det blir spennende.Siden jeg bare elsker glitter så kjøpte jeg noen blå med glitter i... Njaa, vi får se.


Kjøpte et par til, tyrkise, de er jeg om MULIG enda mer skeptisk til.. Tyrkise øyne?Men jeg tror det kan være fint, spesielt siden jeg har rødt hår. Vi får se :)http://fargedelinser.no/product_info.php?cPath=36_176&products_id=367


Regner med det går noen dager før jeg får dem, men jeg har begynt ventingen nå i dette sekund!!!

Siste dag i praksis:(

Fredag var siste dag i praksis. Har vært på sykehjem i 11 uker og det har vært fantastiskt.
Det har endret synet mitt på mye, og jeg er enda mer overbevist om at jeg har valgt rett yrke.
Føler jeg har så mye å gi andre mennesker, og føler at jeg har landet på rett hylle, endelig.

Jeg har lært så uendelig mye iløpet av disse ukene, på slutten slite jeg spørsmålet.. Er det mer å lære? Hehe, selvfølgelig er det det, jeg har jo såvidt skummet overflaten av hva det vil si å være sykepleier :)
Har også vært så utrolig heldig å møte ei ny venninne, min herlige kontaktsykepleier Therese som har lært meg opp på beste måte.

Det var litt vemodig, site kvelden på jobb, men veldig trist var det ikke for jeg er faktisk blitt "ansatt", skal jobbe litt i sommer, og det er bra, for jeg vil jo vite hvordan det går med pasientene også.

Etter vakten gikk Therese og jeg og tok et glass øl/vin, det ble ganske løye! Haha :D
Etter tre glass var jeg rimelig god i formen. Da var det på¨tide å finne sengen....

onsdag 26. mai 2010

Endelig!

Endelig fant jeg bildet jeg har lett etter så utrolig lenge! Jeg elsker det bildet!!!
Hadde det på pcen for mange år siden, men så gikk pvcen opp i røyk..Bokstavlig talt, og da glemte jeg bildet.
Jeg kom faktisk over det helt tilfeldig på et googlesøk, tenk å bli så gla for et bilde :)

Når jeg ser på det nå, så minner det jo en god del om meg selv :D Hahaha.
Kanskje det har ligget der i underbevisstheten mn i alle disse årene?

mandag 24. mai 2010

En fantastisk fredagskveld, som endte litt trist :(

Selvfølgelig glemte jeg kamera!
Denne fantastiske kvelden av alle kvelder, det var lite dustete det..
Ja, så jeg tok noen bilder når jeg kom hjem, ikke av det beste slaget dessverre, men måtte jo dokumentere at jeg hadde vært ute, i det minste pyntet meg ;)

Kvelden begynte hos Therese, min kjære kontaktsykepleier for tiden, det er hun som lærer meg opp nå når jeg er i praksis, som det ikke er så lenge igjen av.
Jeg troppet opp med blender, vodka og jordbær...Ferske. Og noen kiwier, viktige de også.
Vi skulle ha Strawberry Dakiri, ja dakiri faktisk, det er ingen feil.
Selvfølgelig ble drinkene bedre og bedre, og vi ble mosommere og morsommere iløpet av kvelden, men hei, sånn er det bare :)
Som gammel frisør og makeupartist, srdnet jeg til Therese på hår og sminke, hun ble jo bare helskjønn, men det skal jo ikke mye til heller.
Vi hadde det mildt sagt supert, slike kvelder vokser ikke på trær, de er herlige.
Etterhvert vandret vi mot sentruym, selvfølgelig passet vi på å etterlate leiligheten som et bombet h***hus først. Men det er jo ingenting som å stå opp dagen derpå for å rydde, så det går så bra..
Vi fortsatte morroa ute på byen, vi eide dansegulvet, vi fikk kastet ut brysomme menn (ihvertfall en, men han var til gjenngjeld veldig plagsom også), og vi drakk litt videre.
Slik fortsatte det en god stund, bare kos!
Men så plutselig gikk Therese hjem, og der satt jeg..
Og hva skjer når jeg plutselig er helt alene på byen? Jo, jeg blir omgjordt til en magnet for ensomme menn. Noe jeg egentlig takler dårlig til vanlig. Det pleier ende med at jeg sniker meg ut bakveien, for jeg vil ikke såre noen, så jeg skal liksom bare på do.. Ja..
Uansett, dette var et dårlig tidspunkt, for jeg fant jo ut at noen hadde tatt mobieln min, tatt den rett ut av vesken min, det er så frekkt!!!
Så jeg var rimelig sur, frustrert og irritert osv. Dårlig tidspunkt å prøve å få kontakt med Lene på. Det hjalp heller ikka at mannen var over 60år og ikke viste noen form for forståelse for min fortvilelse over tapt mobil. Det endte med at han holdt meg fysisk fast, hvorpå jeg rett og slett skreik til ham at han måtte la meg være i fred! Så måtte jeg faktsik be vaktene om hjelp til å få ham vekk..SÅ jeg kunne lete etter mobilen.
Men den var og ble borte :'(
SÅ nå er jeg mobilløs på ubestemt tid........
Men alt ia lt en fin kveld, hvis vi visker ut slutten, så var det en 6'er ;)

søndag 23. mai 2010

Bloggen som bok?

Det er jo bare helt fantastisk! Jeg har tenkt på det lenge, men aldri har tanken slått meg at det faktisk går an å realisere det.. Dumme meg, selvfølgelig må jo det gå ann :)
Tenker først og fremst på den andre bloggen min, denne får bli "bok" etterhvert.

http://blog2print.sharedbook.com/blogworld/printmyblog/index.html

Vampire knight


Elsker jo manga, både anime og manga. Denne serien er både animert i 2 sesonger og i bladform (manga). Mangaen gis ut enda, og jeg veeeeeeeeenter i spening på neste avsnitt som kommer rundt 28 mai. Det er super spennende! Jeg elsker virkelig manga, og vampyrer.. Så blandingen er herlig. Nei, jeg ble ikke bitt davampyrbølgen tok av pga Twilight (selvom jeg har lest og sett det også).Vampire knight er en flott historie, som i begynnelsen gjerne appelerer mer til hunkjønn enn hannkjønn, men det avtar fort. Handlingen blir lagt til en skole, det som er litt spesielt med denne skolen er at det er dagklasser
og nattklasser, ja nattklassen er vampyrer, men det vet ikke dagklassene, unntatt Yuuki og Zero som er prefekter og "guardians". Deres oppgave er å passe på at klassene ikke omgås, det kan jo bli litt for fristende for nattklassene. Og ja, vampyrene er selvfølgelig uhorvelig vakre, og dagklassingene er så betatt av dem, noe som gjør oppgaven til Yuuki og Zero veldig vansekelig.



Yuuki- Er ei jente på 15 år som går i dagklassen. Hun er adoptivdatter av rektoren på Cross High, som er skolen. Hun kom til skolen da hun va 5 år, uten noe minne overhodet, noe som plager henne, veldig. Alt hun husker er at hun ble overfalt av en vampyr, men ble reddet av Kaname (som selv er vamyr og begynner senere ved skolen). Pga dette har hun en dyp takknemlighet og fasinasjon for Kaname.



Zero- Kom til skolen da han var 10år, hele familien hans inklusive tvillingbroren ble murdet av en kvinnelig vampyr. Zero ble selv bitt, og gjennomgår en langsom forvandling mot å bli vampyr selv, noe få vet, aller minst Yuuki, som er hans aller nærmeste. Han er gasnke vrang, og er jammen ikke enkel for noen å forstå seg på. Han har et ønske om å drepe alle vampyrer i verden, og blir også tidlig i serien en vampyrjeger, dette er en gruppe som jakter gale vampyrer. Han hater mildt sagt Kaname pga av at han er vampyr, men selvsagt også fordi Yuuki er forelsket i ham (lukter vi trekant drama? Oh yes!)


Kaname- Er en høytstående vampyr som er mye eldre enn sin 18årige kropp tilsier. Han er overbeskytende ovenfor Yuuki (som stakkar ikke skjønner så mye, stakkar). Hvorfor avdekkes utover i serien. Kaname har ansvar for alle vampyrene ved skolen, men hans ansvar går langt, langt utover skolens grenser. Jan ser evig trist ut, noe han nok også er, uten at jeg vil si hvorfor. Foreldrene hans ble drept av en høytstående, gal vampyr.


Litt om rangeringen av vampyrene i serien;

Level A Pure blood- Er sjeldne, og de er også udødelige. De kan bli drept, men vil alltid gjennoppstå, gjerne i en annen kropp.

Disse vampyrene har enorme krefter og er også de eneste som kan omdanne mennesker til vampyrer. De kan livnære seg av mennesker, men det beste er andre vampyrer, MEN de blir aldri skikelig mett om de ikke drikker fra den de elsker. De er vampyrenes konger og dronninger, men deres blod er også svært ettertraktet, da det har magiske evner, så vampyrer ønsker dem også til livs.

Level B Adel- De fleste vampyrer ved skolen tilhører adelen. De kan leve veldig lenge, men er ikke udødelige. De kan ikke forvandle mennesker til vampyrer. De kan ha spesielle krefter, men ikke på langt nære så kraftige som hos en level A vampyr.

Level C vanlige vampyrer - Disse er de aller vanligste.

Level D- Disse har tidligere vært mennesker og gjennomgår en forvandling mot level E vampyr....

Level D- BLir omtalt kun som level D. Dette er xmennesker, de er ikke lenger menneskelige, bare blodtørstige vesner som dreper det de kommer over. De fleste som blir bitt av en level A, vil før eller siden bli til dette, de andre er så heldige at de dør før de blir vampyer i det heletatt. Level A vampyrer og vampyrjegere jakter kontinuerlig på denne typen vampyrer.

fredag 21. mai 2010

Ønsker meg så veldig.....

...en sykkel!! Men dessverre blir det ikke med det første. Har så mye annet pengene må brukes til framover. Bli ferdig med oppusningsprosjektet mitt av den nydelige leiligheten min, bilen, lån, Romaturen, regninger, regninger og ja hehe, regninger.

Favoritthjørnet i leiligheten.


Elsker favoritthjørnet mitt..Og elsker stearinlys og duftoljer, spesielt roselukt.

Syns det ble kjembre resultat, nok en gang takk til ebay ;)

Kreativitet, ebay + maling har gitt et fantastiskt resultat. Dette var en kjedelig ikeahylle en gang, nå har jeg sparklet, malt, hengt på dører som jeg igjen har malt i samme farge som listene i stuen. Så har jeg jo limt opp denne flotte teksten :)

Er jo litt stolt av meg selv nå!